Julegavetipset – Skysug

Lars Tore StrandArkiv 2016

Endelig er den her, boka om Frode Halse sitt (ut)svevende liv! SKYSUG – en paragliders bekjennelse – har vært lenge underveis, som et elefantsvangerskap å regne. Den nyfødtes vitale mål er 17X24 cm, 337 glansete sider, og 30 kapitler. Det hele er spekket med 117 bilder. Såpass må til for en fortettet beskrivelse av 62 år, deriblant 26 airborne under en paraglider.

Halse har en omfattende katalog av flybragder bak seg, rekorder og livstruende situasjoner i skjønn forening. Aller best kjent er kanskje førstemanns-landinga på Galdhøpiggen (1993), og episoden da han ble sugd opp i ei ekstrem tordensky og sendt til dødelig høyde (2006).

Spenningsboka SKYSUG vil med sin gradvise tilnærming til paragliding være lettlest og fengende ikke bare for piloter, men «alle».

Følg en ung Halse fra nybegynnerkursets første vinglete luftseilaser til han etter hvert flyr rekordlangt, og ufrivillig høyt!

Forfatteren jobber som anestesisykepleier, men har også rukket flere tøffe militære utenlandsoppdrag. Disse er også med i boka.

SKYSUG kommer i salg tidsnok til å bli JULEGAVE!

Edit 08.12.16: Kan nå bestilles via denne linken >>