Vårslæpp og 40-årsjubileum

I år fyller Stjørdal Hang- og Paragliderklubb 40år og vi markerer dette med et storstilt Vårslæpp på Forbord.

FREDAG 19.05 til SØNDAG 21.5

Vi starter rolig på fredag fra kl 18 med kveldsflyging og grilling. På lørdag og søndag går transporten opp til Forbordsfjellet fra kl 10 hvor en minibuss med henger kjører i skytteltrafikk hele dagen. I tradisjonen tro blir det arrangert en høyst uformell poeng- og spotlandingskonkurranse for alle klasser, med premieutdeling på søndag.

På klubbhuset kan du kjøpe grillmat, brus, kaffe og vafler, men ta gjerne med deg mat og drikke om du ønsker – Vi holder grillen varm alle dagene. På lørdag kveld legger vi opp til sosialt lag med god stemning og hæla i taket. Svein Håvard har fixer lyd, lys og tappetårn, og hvis været virkelig slår til så flytter vi hele festen opp til toppen av Forbordsfjellet.

Ta med telt, sovepose og varme klær. For de som ønsker vil det også være mulig å tilbringe natten i klubbhuset, i bilen på parkeringen eller i telt på landing.

Transporten koster kr 200,- for en dag og kr 300,- for begge dager. Mat, drikke, transport, vafler, kaffe o.l. kan du betale med Vipps