Sesongen 2018 i gang!

Vi skriver 2018, og flysesongen er i gang!
Vel, det er kanskje ikke helt optimale forhold her hjemme på bjerget, men i varmere strøk kan hg- og pg-piloter boltre seg i herlig termikk. 

I går gikk startskuddet for Superfinalen i World Cup´en (paragliding). Denne går av stabelen i Colombia. Dessverre er det slik at vi for første gang på flere år ikke har noen norske deltakere i konkurransen. Men fortvil ikke! Om noen dager går startskuddet i Monarca Paragliding Open 2018, Mexico, og der deltar det en dunge norske piloter.

Da har iallefall de av oss som ikke har mulighet til å gjøre noe med flyabstinensene riktig enda noe å fordrive tiden med i vintermørket, nemlig å følge livetrack´en fra Superfinalen og oppdateringer fra konkurransen i Valle de Bravo, Mexico.

Link til Superfinalen >>

Link til Monarca Open >>

%d bloggere liker dette: