PWC – Krusevo – Siste konkurransedag

Lars Tore StrandArkiv 2022

I dag er siste konkurransedag i World Cup-runden som arrangeres i Krusevo, Nord-Makedonia.
Og for en konkurranse det har vært! Nivået er skyhøyt, og det flys veldig raske omganger.
Til nå har det vært gjennomført seks omganger, hvor Baptiste Lambert har kommet inn som topp 2 i fem av dem. Men det er rimelig tett i toppen, så dagen i dag blir spennende med tanke på hvem som stikker av med seieren.
Nordmennene gjør det også bra. Foreløpig er Kjell-Harald Nesengmo best av de norske på en 32. plass, og det kun 204 poeng bak Baptiste. Rolf Dale ligger foreløpig på en 39. plass, Jan Richard Hansen på 45., Ronny Helgesen på 74., mens Geir Atle Tafjord ligger på 80. plass.
Men husk, mye kan skje i dag!
Dekkingen av denne PWC-runden må sies å ha vært eminent fra arrangørens side. I tillegg til at konkurransen kan følges via live-tracking, både i 2D og 3D, har det vært daglige live-sendinger fra takeoff og fra målgang. Dette vil nok også være tilfellet i dag. Nettsiden til pwca.org blir også kontinuerlig oppdatert med informasjon fra gjennomføringen av omgangene, og det med en tidvis humoristisk vri.
Ingen ting å gjøre i dag i det begredelige trønderske været, sier du? Fortvil ikke! Klokka 11 benker du deg foran pc´en, klikker denne lenken og får direkte oppdateringer fra dagens briefing hvor dagens oppgave blir presentert. Deretter er det klart for et par-tre timer med live-tracking!

Link til konkurransens nettside: https://pwca.org/events/2022-world-cup-krushevo-macedonia-2022?#content

Link til livesending fra takeoff/målgang: https://www.youtube.com/c/paraglidingworldcup

Livetracking fra dagens omgang: https://lt.flymaster.net/bs.php?grp=4560