Nordisk/Norgesmesterskap og NC-uka 2023

Lars Tore StrandArkiv 2022

Nordisk/NM og Norgescup-uka blir i Krusevo, Makedonia.

Krusevo og Termikk & Rotor ble enstemmig valgt av de nordiske landene til å avholde Nordisk, og dermed også Norgesmesterskapet som er en del av konkurransen. I tillegg er Norgescup-uka tildelt Termikk & Rotor, et arrangement som er lagt til uka før Nordisk. Dette vil gi en gylden mulighet til å fly seg inn på stedet før Nordisk braker løs. Krusevo har vist seg å være et værsikkert sted, i tillegg til å også være et fint og billig flysted. 

Datoene er:

Nordisk i Krusevo, Makedonia, lørdag 22. til lørdag 29. juli.

Norgescup-uka på samme sted, 15. til 22. juli. 

Termikk & Rotor skriver på sin facebook-side følgende:
«Vi vil ærbødigst takke KKPGXC samt våre nordiske venner for den enstemmig fornyede tilliten til å organisere og gjennomføre både Norgescupuka og Nordisk mesterskap i 2023.

Vår ambisjon er å bidra positivt til at flest mulig piloter oppdager gleden og læringen som konkurranseflyving med paraglider kan gi og vi håper å kunne få med alle erfarne og så mange nye som mulig på disse arrangementene i 2023. Vi kommer med flere detaljer og påmeldingsinformasjon om ikke så veldig lenge.

Så sett allerede nå av de to siste ukene av juli, for da ses vi nemlig i Krusevo … om ikke før 😉«

Dette kan bli bra!

Kilde: https://www.klubbinfo.no/kkpg/cat_arrangementer_blid_67028_nordisk_norgesmesterskap_og_nc_uka_2023.html?fbclid=IwAR1_OXoZksf_BPQWikeoQka7lYfZQQSRje5Ovqqr8g58l-AHOK-5rpkavkQ

https://www.facebook.com/Termikk.no