Fly With Me!

Lars Tore StrandArkiv 2014

FlyWithMe

Klubbens medlem, Vidar Wahlberg, har oppdatert sin eminente app «Fly With Me!»
Her er hva han skriver om oppdateringen:

«Godtfolk!

Her kommer en oppdatering til appen min, «Fly With Me!», som forklarer det pussige navnet til appen. Nå har jeg lagt ut versjon 3.0, og om den ikke allerede er det vil den bli tilgjengelig om ikke så alt for lenge. Med denne versjonen kommer en feature jeg håper kan bli verdifull:
Det er nå mulig å registrere at man har tenkt å fly et sted, de som har stedet som en favoritt eller er i nærheten vil så få en beskjed om dette og kan slenge seg med. Dette krever naturligvis tilgang til å overføre data over nett. Det er ikke snakk om mye data som overføres, dette avhenger selvfølgelig av hvor mye det blir brukt og hvilke innstillinger man har, men vi snakker fortsatt om noen få kilobyte om dagen.
Dette er en feature jeg ønsker å forbedre utover året, og foreløpig må den regnes som en eksperimentell feature. Trolig vil det være bugs, og det er ikke sikkert den er så brukervennlig som jeg vil den skal være. Om du finner feil eller svakheter så fortell meg om det. Jeg kan ikke garantere at det blir fikset umiddelbart, for det er et hobbyprosjekt jeg ikke tjener noen kroner på, men innspill blir notert og fikset når jeg har tid og lyst.
Som standard er denne featuren slått på (jeg tror mange vil oppdage dette først når de får en notifikasjon om at folk flyr), men det er mulig å slå av i innstillingene for applikasjonen (trykk på hammeren). Man må også sette et navn (og eventuelt telefonnummer) før man kan registrere at man skal ut og fly.

Om det er noen iPhone-utviklere som ønsker å lage en versjon for iPhone så kontakt meg gjerne. Jeg har ikke tid til å utvikle for begge plattformer, men om noen ønsker å lage en versjon for iPhone bidrar jeg gjerne med hjelp. Prosjektet er Open Source, så fullstendig kildekode er tilgjengelig (dog, koden er ikke godt dokumentert, i kjent utviklerstil).»

Last ned på din Android-telefon og bruk den! 🙂