VÅRSLÆPP – vi prøver igjen

Dag-Steinar JohnsenArkiv 2017

party igjen

Både forrige helg og i 2015 måtte vi dessverre avlyse vårslæppet grunnet møkkavær og ønsker å gjøre det godt igjen… Til helgens vårslæpp har vi ordnet kanon-vær, kjøpt inn dobbelt så mye grillkull, vi lager dobbelt så mange vafler og dobler mengden kaffe, og så kliner vi til med dobbelt så mange dager!!! I helgen blir det to dager med eventyrlig vårslæpp på Forbord.

LØRDAG 7.5 OG SØNDAG 8.5

Det vil være folk på klubbhuset fra kl 10.00 og du kommer når det passer deg. Klubben stiller med mini-buss og henger for transport opp til start. Transporten koster kr 150,- for en dag og kr 250,- for begge dager. I tradisjonen tro blir det arrangert en høyst uformell poeng- og spotlandingskonkurranse for alle klasser, med en høytidelig premieutdeling på søndag.

Ta med deg grillmat og drikke – Vi holder grillen varm begge dagene. På lørdag kveld legger vi opp til sosialt lag med god stemning og hæla i taket.

For de som ønsker å overnatt vil det være mulig å tilbringe natten i klubbhuset, eventuelt i telt på landingsjordet. Flere har meldt at de flytter inn på klubbhuset til helgen, så ta med deg tannbørste, madrass og sovepose.

Transport, vafler, kaffe o.l. kan du betale med appen mCash (GayPhoneAndroid) eller Vipps (GayPhoneAndroid – Windows Phone), eller på gamlemåten; svart-pæng.